Hírek

Jól sikerült a 2022-es esztendő az Agrobio Classic Kick-Box Club versenyzőinek

2023. január 17., 19:09

Mayer Gábor tanítványai kőkemény alapozással már az idei feladatokra készülnek.

Jól sikerült a 2022-es esztendő az Agrobio Classic Kick-Box Club versenyzőinek

Eredményes volt a tavalyi év az Agrobio Classic Kick-Box Club versenyzői számára. Több hazai és nemzetközi erőpróbán vehettek részt Mayer Gábor tanítványai, akik rendre dobogós helyezésekkel tértek haza. A 2006-ban alakult egyesület sportolói a jesolói világbajnokságon, valamint a Felnőtt és Master Class Országos Bajnokságon elért sikerekből meríthetnek erőt a folytatásra. A munka a karácsonyi ünnepek alatt sem állt le, s bár versenyeket ilyenkor nem rendeznek, kőkemény alapozással már a 2023-as évre koncentrálnak a főszereplők.

Bedi Miklós - versenyző, Agrobio Classic Kick-Box Club
- Nyilván a legnagyobb cél az Európa-bajnokság első helye, de nyilván ott is a magyar bajnokságot meg kell nyerni, hogy kijuthassak egyáltalán. Szerintem az év legnehezebb versenye lesz a Budapesten megrendezett világkupa, ahol körülbelül szerintem 3000 nevező lesz. Ha azt meg tudnám nyerni, akkor az is egy nagy eredmény lenne nekem.

Bedi Miklós mellett Holczmüller Bence, valamint a masters kategóiában világbajnoki érmes Csejtey Gábor rendkívül motiváltan készül a közelgő versenyidényre. Kétségtelen, hogy a szombathelyi sportolók számára valamennyi viadal közül a budapesti világkupa lesz a legkedvesebb. Az erőpróbák már megkezdődtek - a legutóbbi hétvégén női kick-box világbajnoki címmérkőzést rendeztek. Hamarosan pedig az Agrobiós sportolókon lesz a sor, hogy ismételten bizonyítsanak.