Hírek

Jótékonysági fotózás

2021. október 27., 14:04

Jótékonysági fotózással szeretne segíteni a hét éves Reginának egy szombathelyi hobbifotós, Bodrogi Anita. A befolyt összeggel egy súlyos betegséggel küzdő kislány 5 millió forintba kerülő gyógykezelését támogathatják az érdeklődők.

 

Jótékonysági fotózás

A maci most egyedül ül a széken, szerencsére nincs ez mindig így az Öntő utca 19-ben. Bodrogi Anita egy facebook csoportban olvasta a súlyos beteg kislány történetét, és már másnap indította a jótékonysági fotókampányt. Napközben minőségügyi rendszerügynök, délután ebben a stúdióban várja adomány alapú fotózásra a segíteni vágyókat.

Bodrogi Anita, fotós
"Reginának gyűjtünk akinek nagyon súlyos betegsége van, glioblasztóma multiforma betegség, hát ami köztudott a legrosszabb típusú agydaganat. Sajnos Reginának agytörzsi glioblasztómája van, ami sajnos nem operálható. Magyarországon kimerültek a lehetőségek a kezelésével kapcsolatban , és a szülei felkutatták a legközelebbi lehetőséget, ami Kölnben van."

Lovagi Milán korábbi, beteg gyermekek gyógyulását segítő Déméter ház akciója mintájára jött a jótékonysági fotózás ötlete. Már 180.000 forint gyűlt össze Regina gyógykezelésére. Aki szeretne hasonló fényképeket, és ezzel egyben részt venni a karitatív kezdeményezésben, október 29-én péntekig naponta változó időtartamban, de este 7-ig nyitva áll a fotó stúdió. Ha nagyobb lenne az érdeklődés, a jó cél érdekében plusz órákat is vállal Anita. A kislány gyógyulásának támogatására több közösségi oldal is létrejött, az egyiken jótékonysági licit is indult. Együtt Regina gyógyulásáért valamint az Együtt Regina gyógyulásáért jótékonysági licit.

Bodrogi Anita, fotós
"Hát sajnos nagyon kevesen jönnek el erre a fotózásra, hiszen senki sem biztos benne, hogy a pénz valóban oda fog kerülni , ahova kell. Igazából édesanyjával beszéltem , ő elmondta nekem, hogy nagyon sok pénzre van szükség. Jelen pillanatban 5 millió forintot kell összegyűjteni, hogy november 2-án megkezdhessék a kezelést. És úgy tűnik, hogy a mai állás szerint 3 és fél millió jött össze."

Aki segíteni szeretne azt még ezen a héten várják az Öntő utca 19-ben , illetve az alábbi számlaszámon hozzájárulhat Regina gyógyulásához. Számlaszám: 11773384-01655328, Közlemény: ADOMÁNY