Hírek

Magabiztosan menetel a Szombathelyi Sportiskola korosztályos csapata a bajnoki hajrában is

2023. május 18., 10:39

Horváth Dóra együttese a legutóbbi játéknapon győri és veszprémi ellenfelét is magabiztos játékkal, 3:0-ára győzte le.

Magabiztosan menetel a Szombathelyi Sportiskola korosztályos csapata a bajnoki hajrában is

Közeledik a bajnoki hajrá, de a fáradtság legkisebb jelét sem lehetett látni a Szombathelyi Sportiskola korosztályos csapatán, amely a legutóbbi fordulóban hazai pályán bizonyíthatott. Az u17-es mezőnyben szereplő SzoSI együttese jobbára 15 éves játékosokból állt, ugyanakkor a Győr és a Veszprém ellen is érett, magabiztos játékkal rukkolt ki. Horváth Dóra tanítványai a Rába-parti alakulattal mérkőztek először, és már kezdést követően magukhoz ragadták a kezdeményezést. Nyitásfogadásban és sáncmunkában is remekeltek a szombathelyi lányok, akik szűk egy óra alatt könnyed 3-0-ás sikerrel vették az akadályt a vezetőedző legnagyobb megelégedésére.

Horváth Dóra - vezetőedző, SzoSI u17
- Természetesen elégedett vagyok 3-0-ás győzelem szerintem mindenki elégedett lehet. Külön öröm, hogy mindenkit tudtam játszatni. Igazából nehéz dolgom van, mert több, mint 20 gyerek van nálunk, két korosztályban versenyzünk és ez az a korosztály - ez az U17, negyedosztály - ahol mindenkinek tudok lehetőséget adni és örülök, hogy ez ma is sikerült.

Az edzéseken kifejezetten ezekre a találkozókra készült a Sportiskola együttese. Nemcsak a győzelemmel, hanem a mutatott játékkal is elégedett volt a szombathelyi csapat kapitánya.

Bodó Réka Lili - csapatkapitány, SzoSI u17
- Egész héten erre gyakoroltunk és készültünk. A nyitásfogadást, a védekezést és bejátszást.

A kiváló lendület kitartott a folytatásban, a Veszprém korosztályos együttese ellen is. Ennek köszönhetően a második találkozót is 3-0-ára nyerte meg a Szombathelyi Sportiskola, amely a tabella felső harmadában fejezi be ezt az idényt.