Hírek

Magyar Kupa-mérkőzésre készül a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

2021. január 22., 18:31

Az NB I-es kézislányok a szintén élvonalbeli Dunaújvárosi KKA együttesét látják vendégül az Aréna Savariában.

 

Magyar Kupa-mérkőzésre készül a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két elveszített idegenbeli bajnoki után a Magyar Kupában folytatja szereplését a Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata. A kézilabdás lányok azt a Dunaújvárost látják vendégül, amelyet novemberben hazai pályán már legyőztek a K&H Ligában. Az SZKKA arra próbálja felhasználni a kupameccset, hogy megfelelően felkészüljön a februári kiemelten fontos bajnoki meccsekre.

Marosán György - vezetőedző, Hungast SZKKA
“Egy téttel bíró edzésnek fogjuk fel a szombatot, ahol győzni szeretnénk és tovább szeretnénk jutni. Azonban borzasztó sűrűek lesznek a következő hetek és most jönnek azok a mérkőzések, ahol pontokra reális esélyünk van és szükségünk.”

A szombathelyiek az elmúlt időszakban kisebb hullámvölgybe kerültek, de a héten az ificsapat elleni edzőmérkőzéseken próbálták kijavítani a hibákat és megfelelő formába kerülni.

Marosán György - vezetőedző, Hungast SZKKA
Bízom benne, hogy arra a három mérkőzéses szakaszra sikerül azt a formát elérjük, ami megfelelő kell, hogy legyen ahhoz, hogy pontot, pontokat tudjunk szerezni. Dolgozni kell minden nap alázattal és harcolni a céljainkért.

A DKKA elleni Magyar Kupa mérkőzést szombaton 16 órától rendezik az Aréna Savariában.