Hírek

Megkezdték a felkészülést a 2012-2013-as szezonra az Aligátorok

2012. július 25., 17:15

A szombathelyi Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület gyermek-, valamint serdülő csapatainál két új edző is megkezdte a munkát.

Megkezdték a felkészülést a 2012-2013-as szezonra az Aligátorok

Öt edző irányításával közel ötven vízipóló-játékos kezdte meg a munkát  hétfőn reggel a Tófürdőn. A gyermek és serdülő korosztályú játékosok reggel 8 órától délután négyig tréningeznek a sportmedencében.   Zoufal Norbert Debrecenből szerződött az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Egyesülethez. Az biztos, hogy edzőként tevékenykedik majd a vasi megyeszékhelyen, de még az is elképzelhető, hogy az NB II-es gárdában játszani is fog.

Zoufal Norbert edző, Aligátor VUS
" Igazából egy megkeresés volt, meg edzőhiány volt itt Szombathelyen és hozzám is eljutottak a hírek Debrecenbe. Váratlanul ért a megkeresés, beajánlottak engem. Beszéltem az elnök úrral és gyakorlatilag egy hét alatt megegyeztünk. Utána megnéztem Szombathelyt, megnéztem a srácokat és nagyon megtetszett.  

A fiatalok alkotta edzői team még egy fővel bővülhet: Ocsovai Nicolas Budapestről érkezhet Szombathelyre. Jelenleg még folynak a tárgyalások, de nagyon közel a megállapodás.  Gyakorlatilag már csak az újpesti klubnak kell elengednie a szakembert.

Ocsovai Nicolas edző, Aligátor VUS
" Amin múlik, az mindenféleképpen az a koncepció, amit Szombathelyen elém állítottak. Magyarul adottak a körülmények, mind a gyerekmennyiségben, mind az uszodában. Láthatjuk ezt a csodálatos uszodát, medencét. Olyan koncepciót kaptam, ami engem motívál abban, hogy én ide lejöjjek. És tényleg ezt a három és fél órát leutazzam és megérje nekem.

Az Aligátor NB II-ben szereplő  felnőtt játékosai, valamint a legkisebbek csak augusztusban csatlakoznak a már jelenleg is tréningező játékosokhoz. Úgy hogy az igazi nagyüzem majd szűk két hét múlva indul be a klubnál.