Hírek

Nagyágyút igazolt az SZKKA

2020. június 04., 13:57

A szombathelyi kézilabdacsapatban folytatja pályafutását a Győrrel hétszeres bajnok és háromszoros BL-győztes magyar válogatott Orbán Adrienn.

Nagyágyút igazolt az SZKKA

Igazi nagyágyút igazolt a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es női kézilabdacsapata. A Győri Audi ETO KC-val hétszeres magyar bajnok és háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Orbán Adrien érkezik. A 33 éves jobbszélső 38 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban, legutóbb a Kisvárda együttesében kézilabdázott. Az új igazolás azért is döntött Szombathely mellett, mert szeretett volna közel lenni szülővárosához, Győrhöz.

A telefonnál: Orbán Adrienn - kézilabdázó, SZKKA
“Már a vírushelyzet előtt is gondolkodtam Szombathelyen, de volt ez a megkeresés most is. Szimpatikus volt a csapat egész évben a tavalyi szezonban, ezért is gondoltam, hogy itt jó helyen leszek.“

A rutinos játékos ellenfélként már megtapasztalta, milyen fantasztikus hangulatot teremtenek hazai pályán az SZKKA szurkolói.

A telefonnál: Orbán Adrienn - kézilabdázó, SZKKA
“Az atmoszféra nagyon jó volt a szurkolók részéről, érezhető volt a nyomás. Ilyen tapasztalataim voltak a Szombathely ellen.”

A korábbi válogatott kézilabdázó biztos benne, hogy nem lesz gondja a beilleszkedéssel és sikeres szezont fut az SZKKA-val.