Hírek

Otthon szenvedtek vereséget a Haladás címvédő kézisei

2012. november 09., 17:56

A címvédő Haladás VSE hazai pályán 37:33 arányban kikapott a leány kézilabda Országos Ifjúsági Kupa csoportkörében a Győri Audi ETO együttesétől. A vereségtől függetlenül a szombathelyieknek reális esélyük van arra, hogy továbbjussanak a középszakaszba.

Otthon szenvedtek vereséget a Haladás címvédő kézisei

A címvédő Haladás VSE leány kézilabdacsapata a Győri Audi ETO együttesét fogadta a Rohonci úti munkacsarnokban az Országos Ifjúsági Kupa alapszakaszában. Ez a két gárda vívta az előző kiírás döntőjét, melyet akkor nagy küzdelemben a szombathelyiek nyertek. Ezúttal azonban a vendég Rába-partiak diadalmaskodtak 37:33 arányban.

Szecsődi Vivien csapatkapitány, Haladás VSE
"Mostanában elég szoros meccseket játszottunk velük. Most ez sajnos nem sikerült, de ez majd remélem, hogy változni fog. Elég szorosak a meccsek: a múltkor alig kaptunk ki hárommal tőlük. Remélem, majd nyerünk."

Jelenleg az Országos Ifjúsági Kupa alapszakasza zajlik. A csapatokat  négyes csoportokba osztották és az első két gárda jut majd tovább. A szombathelyiek a kvartett második helyén állnak úgy, hogy csupán a győriektől kaptak ki kétszer: idegenben és itthon is.

Bölöni Roland vezetőedző, Haladás VSE
"Mindenképpen elégedett lehetek a csapat eddigi teljesítményével. Átalakulófélben lévő fiatal csapatom van. Most van az a fázis, amikor a fiatal játékosokat megprróbáljuk beépíteni azokhoz a játékosokhoz, akik már tavaly is szerepeltek ebben a megmérettetésben."

Az Országos Ifjúsági Kupa középszakaszát majd kieséses rendszerben vívják meg  a csapatok. A szakemberek véleménye szerint a címvédő szombathelyi együttesnek komoly esélye van arra, hogy ismét eljusson a végjátékig és ott akár ismét összefusson a remek erőkből álló Győri Audi ETO gárdájával.