Hírek

Rangadóval zárult az őszi idény a Vas Megyei Labdarúgó Bajnokság másodosztályában

2021. november 23., 15:52

A déli-csoportban érdekelt Gyöngyöshermán-Szentkirály ellenfele a Pinkavölgye-Felsőcsatár volt, a találkozón gólokból és lapokból sem volt hiány.

 

Rangadóval zárult az őszi idény a Vas Megyei Labdarúgó Bajnokság másodosztályában

Kegyes volt az időjárás az amatőr ligában szereplő futballistákhoz, akik a tervek szerint hétvégén utolsó találkozójukra készültek. Valamennyi osztályban fordulót rendeztek, így a megyei másodosztály Északi -és Déli-csoportjában is. Utóbbiban a Gyöngyöshermán-Szentkirály ellenfele a Pinkavölgye-Felsőcsatár volt. A két együttes az elmúlt hetekben valamennyi találkozóját megnyerte, így egy esetleges sikerrel elérhető közelségbe került volna a dobogós helyek egyike. Nagy iramban zajlott a találkozó, és bár a hazaiak kezdeményeztek többet, a vendégek szája íze szerint alakult az első félidő. Horváth Szabolcs öt percen belül két büntetőt is értékesített, így a Felsőcsatár magabiztos előnnyel vonulhatott az öltözőbe 45 perc játék után. A második félidőben emberhátrányba került a házigazda, mégis sokkal aktívabban játszottak Varga Dániel tanítványai. A pálya többször is kettészakadt, felváltva alakítottak ki helyzeteket a csapatok. Aztán öt perc leforgása alatt kétszer is mattolták a hermáni támadók Tieber kapust. Előbb Szekeres Martin fejjel szépített, majd Németh Szabolcs a leshatárról lépett ki, és vette be a felsőcsatári kaput. A hátralévő időben már csak helyzetekig jutottak a csapatok, így igazságos 2-2-es végeredmény született.

Kopácsi Gergely - vezetőedző, Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK
Az utolsó három mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk, úgyhogy megfelelően felkészültünk arra, hogy Hermánban egy jót meccselünk. Aki a tabellát látta, az tudja, hogy egymás mögött van a két csapat. Igazából pontért, pontokért jöttünk. Nekem lehet edzőként ez a búcsúmérkőzésem Felsőcsatáron, úgyhogy mindent megtettünk azért, hogy megszerezzük a győzelmet. Igazából győzni jöttünk.

A hazaiak vezetőedzője sem volt maradéktalanul elégedett a végeredménnyel, véleménye szerint több volt ebben a találkozóban.

Varga Dániel - vezetőedző, Gyöngyöshermán-Szentkirály SE
Megmondom őszintén nem vagyok megelégedve, mert benne volt a győzelem a mérkőzésben. A második félidőben a kiállítás után ugye emberhátrányba kerültünk, végig tudtunk támadni. Volt körülbelül 6-8 veszélyes helyzetünk, amiből be tudtuk volna fejezni a mérkőzést.

A 15. fordulóban így egy-egy pontot szerzett a Gyöngyöshermán és a Felsőcsatár, amivel továbbra is őrzik a tabellán az ötödik valamint a hatodik pozíciót.