Hírek

Rendhagyó Gyereknap

2020. június 02., 13:26

4 napon keresztül tartott a plüssvadászat Táplánszentkereszten. Ez az egyedi program színesítette a gyereknapot. Repülőről szórták a figurákat. A leleményesebbek még célkeresztet is kifeszítettek.

Rendhagyó Gyereknap

“Ezt dobták le?”

A játékban az önkormányzati képviselők is részt vettek. Számukra is nagy élmény volt ez a különleges ajándékozási forma.

Tőke Mónika
“ Nagyon erős volt a szél és nem oda sikerült, viszont az nagyon nagy öröm, hogy viszont láttam, azt a játékot, amit tegnap ledobtam, tehát célba talált, megtalálták.”

Volt, akinek a kertjébe pottyant a meglepetés.

Czékus Lackó
“Az anya azt mondta, hogy van valami a kertben, az előkertben, ami nem oda való, és megtaláltuk a labdát.”

Mások a gyorsaságuknak köszönhették a kis ajándékot.

Hegedűs Renáta
“A bolt felett lehull egy kis állatka, és akkor rohantunk a bicikliért, biciklire pattantunk, aztán figyeltük az utcában, hogy vajon hová eshetett, aztán, hát a Petőfi utcában nem találtuk, és gondoltuk, hogy elmegyünk még a bolt fele és ott a Hellus megpillantotta az árok partján.”

További jutalom volt május utolsó vasárnapján, hogy a gyerekeek annyi csokit kaptak, amennyi a két kezükbe belefért. A szülők adtak tippeket csemetéiknek, (04:32) hogy maradhat még több édesség a markukban. (06:07)

“Ilyet soha nem ettem”

A kezdeményezés egy Táplánszentkereszten élő orosz házaspárnak köszönhető, akik rendszeresen meglepik valamivel az összetartó közösséget. (10:23)

Perl János - polgármester, Táplánszentkereszt
“Ezek az egyedi, illetve egyéni kezdeményezések alkotják azt, hogy a közösségben ki tudnak alakuni azok a programok, azok a cselekvési tervek, ami nagyon sok embernek szimpatikussá illetve kedvessé teszi ezt a települést.”

Az izgalom még nem ér véget. Aki a legkedvesebben fogalmazza meg, hogyan talált rá a plüssére, az elnyerheti a fődíjat, egy sportkamerát.