MNB
MNB - 2

Hírek

Simán verte a sereghajtó Szegedet a Viktória

2012. november 05., 17:24

A sereghajtó Szeged csapatát fogadta a pontvadászat 11. körében a Viktória-Trend Optika FC női futballcsapata. A szombathelyiek a találkozó 19. percében Megyeri találatával szerezték meg a vezetést, melyet a szünet előtt Sipos egy góllal még meg is toldott. A második félidőre is két hazai találat maradt: Megyeri és Sipos volt ebben a 45 percben is eredményes. A Viktória 4:0-ás győzelmének köszönhetően 25 ponttal a tabella harmadik helyén áll.

Simán verte a sereghajtó Szegedet a Viktória

Az NB I-es női labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Viktória-Trend Optika FC a sereghajtó Szegedi AK Boszorkányok csapatát fogadta. A találkozó elején határozottan jól tartották magukat a vendégek, ám a 19. percben egy óriási védelmi hiba után Megyeri megszerezte a vezetést a vasiaknak. A második szombathelyi találtara egészen a 44. percig kellett várni, ekkor Sipos bombázott éles szögből az amúgy jól védő Földesi hálójába. A második félidőben semmit sem változott a koreográfia: előbb Megyeri vette be az 53. percben a Tisza-partiak kapuját, majd pedig Sipos lőtt a derbi hajrájában egy újabb gólt. A mérkőzés utolsó pillanatában megszülethetett volna a hazaiak ötödik találata is, ám a kapufa segített a Boszorkányoknak. Így a Viktória az előzetes várakozásoknak megfelelően magabiztosan, 4:0-ra verte a Szeged csapatát.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
...


A szombathelyi csapat jelenleg 25 ponttal rendelkezik, amivel az MTK-t és az Astrát követve a harmadik helyen áll. A vasiak a következő fordulóban az Újpest vendégeként lépnek pályára.