Hírek

Szombaton vizsgázik a Haladás új beléptető rendszere

2013. február 27., 17:44

Szombaton 16 órakor a Siófok csapatát  fogadja az NB I-es labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtján a Szombathelyi Haladás. A pálya állapotával és az új beléptető rendszerrel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót a vasi klub vezetői.

Szombaton vizsgázik a Haladás új beléptető rendszere

Szombaton megkezdődik az NB I-es futballbajnokság tavaszi szezonja. A Szombathelyi Haladás hazai pályán játszana, ám a Rohonci úti stadion gyepszőnyege jelenleg játékra alkalmatlan.

Tóth Miklós ügyvezető, Szombathelyi Haladás
"Most nincs túl jó állapotban a Rohonci úti stadion gyepszőnyege. Mély a pálya. Most nem lehetne rajta mérkőzést rendezni. De bízunk a meteorológusokban, hiszen eddig bejött, amit mondtak. Holnapra szelet és napsütést mondtak, ami várhatóan a hét további részében is meglesz. Nagyon kell a szél és a napsütés és akkor tudunk játszani szombaton."

A Siófok elleni mérkőzésen mutatkozik be az az új beléptetőrendszer, melyet az MLSZ stadionbiztonsági projektjének  keretében helyeztek üzembe. Ennek köszönhetően a Haladás szurkolói az országban elsőként tesztelhetik az új technikát.

Gyimesi Csaba projektvezető
"Ahogy a hó elolvadt és a mérkőzés is meglesz, én bízok benne, hogy a beléptetés is fog menni. Minden az eredeti tervek szerint. Fogunk jegyeket értékesíteni az új formában és az új forgókapukon fogjuk beeengedni a szurkolókat.

A Haladás vezetői, játékosai azt kérik a szurkolóktól, hogy ezúttal a szokásosnál jóval korábban menjenek ki a 16 órakor kezdődő mérkőzésre, mivel a beléptetés  lassabb lesz a korábbiaknál.