Hírek

Talán - Németh Judit önálló estje

2012. március 07., 13:33

Kellemes, színes, egyszerre pezsdítő és megnyugtató egyvelege a magyar slágereknek, a leghíresebb musicaleknek és filmzenéknek. Németh Judit önálló estje igazi kultúrcsemegének bizonyul, egy képzeletbeli utazásra hív, melyre a véletlen is jegyet váltott.

 

Talán - Németh Judit önálló estje

Németh Judit - színművész

„ Szerettem volna énekelni olyanokat is, amelyeket már vagy elénekeltem, vagy soha többet nem fogok énekelni, és a Jordán Tamás tudta ezt. Miután nem tudtam, hogy mi legyen pontosan, talán ezt is kéne énekelni, talán azt is, azt legyen a címe Talán. Ez után bármit el lehet énekelni.

A kényszer, hogy Unger Tünde és Szabó Róbert futó előadásban játszanak, összehozott egy új csapatot. Így többek között Kondor Tamás, Szalai Márton és Mersics György voltak a társai.

Németh Judit

„ Most az ochoból voltak egypáran, nem az eredeti zenekar, kiestek az autentikus hangszerek és ilyenkor mindig válogatunk, de nagyjából már körvonalazódik, hogy mi az, ami talán az én utam lehet, amiket fogok később énekelni." 

A műsor három részből áll: először magyar dalokat játszik a zenekar, a Magamban, a Mai kedd és a Mozi biztosan elhangzik. A második részben Judit híres filmzenéket énekel: a Pretty Woman, az Angyalok városának egy-egy slágere és az Aladdin betétdala is repertoáron van. Zárásként musicalrészleteket hallhat a közönség például a Jézus Krisztus Szupersztárból vagy a Brodway-en játszott Rentből.

Németh Judit

„ Én nem vagyok énekesnő, ezeket a dalokat is színésznőként tudom énekelni, tehát mindenképpen színésznő vagyok. Az utamat a halálomig, az utam végéig keresni fogom, szerintem ez így van rendjén, hogy mindig mindenki keresgél, hogy mit csinálhatna, mi lenne a jobb, mivel adhat többet a másiknak, mi az, amit ő szeretne kapni az élettől, én most valami ilyesmit keresgélek, és éppen dalokkal."

Legközelebb március 17-én Talán-kozhat a közönség Németh Judittal a Krúdy Klubban.