Hírek

Tíz év után távozik a Viktória-Trend Optika FC-től Tálosi Szabina

2013. január 04., 16:30

A 35-szörös válogatott játékos az osztrák élvonalban szereplő Südburgenland együttésében folytatja pályafutását.

Tíz év után távozik a Viktória-Trend Optika FC-től Tálosi Szabina

Tíz év alatt két bajnoki címet, valamint három Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett a Viktória-Trend Optika FC együttesével Tálosi Szabina. A gárda csapatkapitánya most azonban úgy döntött, hogy távozik a vasiaktól és a szomszédos Ausztriában rúgja tovább a labdát a Szombathelytől csupán 30 kilométerre lévő Oberwart együttesében.

Tálosi Szabina csapatkapitány, Viktória-Trend Optika FC
"Most már őszintén szólva megnyugodtam. Amikor a döntést kellett meghozni, akkor nem volt könnyű, ugyanis a 10 év, az mégis csak 10 év. Az magáért beszél. Rengeteg jó élménnyel gazdagodva távozom ebből a csapatból, de Ausztriából olyan ajánlatot kaptam, amit nem tudtam visszautasítani és meghoztam ezt a döntést."

Tálosi Szabina 10 esztendeje Nagykanizsáról került a Viktóriához  és azóta a vasi megyeszékhelyen lakik. A tervei szerint Ausztriába csak ingázna, azaz edzésekre és meccsekre járna ki.

Tálosi Szabina csapatkapitány, Viktória-Trend Optika FC
"Én azért is szerettem volna úgy távozni ebből a csapatból, hogy a viszonyok rendben vannak a vezetőkkel illetve a játékosokkal. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Ha én ide Magyarországra visszajövök, akkor csak a Viktóriába jönnék. Tehát szeretnék úgy távozni, hogy rendben vannak ezek a kapcsolatok."

A Viktória-Trend Optika FC vezetősége nem kívánt nyilatkozni. Barczi Csaba elnök csupán annyit mondott, hogy a 35-szörös válogatott játékos döntése teljesen váratlanul érte őket, így a pótlására vonatkozó terveket sem dolgozták még ki.