MNB - 2
MNB

Hírek

Újabb élcsapattal találkozik a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata

2013. április 12., 13:53

A vasi zöld-fehérek szombaton a tabella a második helyén álló MTK otthonában lépnek pályára. A két gárda őszi összecsapását Artner Tamás együttese nyerte 3:0 arányban.

Újabb élcsapattal találkozik a Szombathelyi Haladás NB I-es  labdarúgócsapata

Nyolc bajnoki mérkőzés után megszakadt a Szombathelyi Haladás veretlenségi sorozata. A vasi zöld-fehérek hazai pályán kaptak 1:0-ra a Videoton együttesétől. A fiaskó ellenére nem érheti szemrehányás Artner Tamás tanítványait, ugyanis mindent megtettek a győzelem érdekében, csupán a góllövéssel álltak hadilábon.

Tóth Péter csapatkapitány, Szombathelyi Haladás
“Én úgy gondolom, hogy mindenki úgy jött le a pályáról, hogy megtett mindent. Egy küzdelmes mérkőzést játszottunk egy jó Videotonnal. Én úgy érzem, hogy ez a 8 meccs bizonyította, hogy jó csapat vagyunk.”

A szombathelyi gárda a tabella harmadik helyén álló Videoton után egy másik élcsapattal mérkőzik meg. A vasiak szombaton a bajnokság ezüstérmes pozíciójában állomásozó MTK otthonában lépnek pályára. Jó előjel, hogy a két gárda őszi találkozóját a Haladás nyerte 3:0 arányban.

Andorka Péter labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Véleményem szerint a Vidi elleni vereség nem viselte meg annyira a társaságot. Nyilván sosem jön jókor, de túltettük magunkat rajta. Az MTK elleni  bár nehéz mérkőzés lesz  idegenben, de győzni megyünk azért.”

Az MTK-Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik majd. A találkozót a Sport1 Televízió élőben közvetíti.