MNB - 2
MNB

Hírek

Vár a nyár

2011. június 09., 14:47
A legtöbb szombathelyi iskolában már nem tanulnak a gyerekek. Bár a tanév jövő hét szerdáig tart hivatalosan, az intézményekben az utolsó napokat vetélkedőkkel, sport- és közösségi programokkal töltik. A következő tanév szeptember elsején - a korábbi szándékkal ellentétben -, nem hétfőn, hanem ismét hétközben, csütörtökön kezdődik, és 183 napból áll majd. Az őszi szünetre október 29-ig kell várniuk a tanulóknak.
Vár a nyár

A Simon István utcai általános iskolában ma üresek voltak a tantermek. Ahogy a táblára rajzolt vidám felirat mutatja, nem azért, mert már kitört a vakáció. A diákok az aulában gyűltek össze ünnepelni az iskola „Mi napunk" programján.
Az elmúlt félév tanulásban és sportban legeredményesebb tanulóit jutalmazták. Az ünneplés az éves munka díjazásával folytatódott, délután pedig a kitűnő tanulókat látták vendégül szüleikkel együtt. Itt a diákok ezen a héten már nem tanulnak.

Mihály Dzsesszika
Az utolsó napokban általában jól érezzük magunkat a többiekkel. Mi nyolcadikosok is vagyunk, és az utolsó napokat szeretnénk együtt tölteni.
 
 
Minden napra jutott program, hétfőn pedig szünet volt, a tanárok akkor írták meg a bizonyítványokat.


Sulyokné Madarász Kinga - igazgató, Simon István Utcai Általános Iskola
Nálunk az értékelés folyamatos értékelést jelent. Voltunk olyan bátrak, hogy az osztályozó értekezletet már a múlt héten megtartottuk. Ebben a pár napban a „mi napunk" keretében a gyerekekkel együtt ünnepeljük az eredményeinket, sikereinket.
 
 
 
Holnap délután tartják a hagyományos oladi juniálist az iskolában. A pünkösd utáni keddet gyárlátogatással, kirándulással és az osztályok feldíszítésével töltik. Az utolsó napon lesz a ballagás és a tanévzáró.